10. dec, 2016

MINDER PVV'ers (27)

Wilders is veroordeeld vanwege zijn  oproep tot discriminatie en belediging van een etnische groep. Omdat de rechtbank " knettergek" is, zegt hij, gaat hij in hoger beroep in de hoop dat hij wordt vrijgesproken door een nog knettergekke hogere rechtbank. Het is wat, bij hem, daar in zijn hoofd, in de hersenen die het lijken te begeven door zijn aversie tegen heel veel wat geïmporteerd is. Heer Wilders, u gaat toch niet tegen mij procederen omdat ik dit zeg ? Dat kunt u niet, want waar vindt u een onknettergekke rechtbank ?

Het zit daarboven bij u niet pluis. Terecht merkt Arnon Grunberg op dat u buitengewoon selectief (en dus zeer naïef, dit is mijn uitleg) bent, want u ziet de dreiging van fundamentalistische moslims ten opzichte van de Joden (Palestina), maar u wilt niet zien, begrijpen, geloven, denken, over de moord op ruim 6 miljoen Joden tussen 1939-1945, gepleegd door....knettergekke blanken ! Potverdorie, Wilders, wat is met jou gebeurd ! Zelf denk ik dat u dit bewust omzeild, omdat deze kronkelgang u veel zetelwinst oplevert. De rest is voor u rotzorg, nietwaar ? En rotzorg is ook, als men wilt weten wat u bedoelt met "Vrijheid" in de afkorting PVV. Vrijheid voor wie ? Voor uzelf en uw naaste brievenbusplassers ?

U bent een meester in het voorliegen van uw achterban. Die achterban lijkt de onmogelijke praktische uitvoering van uw wensen, niet te kunnen inzien. Hiervoor heb je wat hersens nodig, maar dat ontbreekt, komt u heel goed uit, en bovendien, het zal u een rotzorg zijn of uw sympathisanten kunnen nadenken of niet. U heeft uw achterban gegijzeld, gedrogeerd, u heeft ze in een krachtige wurggreep, nee in een dodelijke nekklem (u wilt de politieagenten die in de fout gaan, niet beschimpen).

Maar nu heeft u de rechtbank, die onafhankelijk recht spreekt, hevig gebruuskeerd. Dit verbaast mij: u had kunnen zeggen dat u het met de uitspraak absoluut niet eens bent, maar dat er met u gespeelbald is, dat de rechters incompetent zijn en niet goed in hun hoofd, zou u stemmen kunnen gaan kosten, en zetels. Want uw achterban moet verschrikkelijk geschrokken zijn. U lijkt wel enkele graden erger dan Trump, wordt gedacht. 

De Tweede Kamer "kan niet tegen u", heeft u gezegd, en u wilt premier worden, anders breekt er een opstand uit, waarschuwt u heel Nederland. Er loopt dus maar één persoon in Nederland rond, met de juiste competenties. Probeer dit: wordt premier (met meer dan 80 PVV-zetels)  ontsla alle rechters, verbied alle politieke partijen (om te beginnen met D'66 en GroenLinks waar u een gloeiende hekel aan heeft), sluit alle universiteiten (want die zien u als gevaar voor de samenleving), muilkorf meer dan de helft van de journalisten (die u belagen), dan lijkt u een beetje op Erdogan. U mag deze "aap" niet (ook dit heeft u gezegd; zelf zou ik hem niet zo noemen, wel een omhooggevallen iconische sultan en halfgod). Maar het zal u een rotzorg zijn, met wie u wordt vergeleken, en laat uw minister van Veiligheid en Politie alle criminelen in hun knieën schieten (waar heeft dat weer gezegd ?). Het wordt spannend, in Nederland. Met u zal de rust zijn teruggekeerd. Wij hoeven ons geen grammetje zorgen te maken. Een tweede Gouden Eeuw breekt aan. Voor u de Machiavelliprijs in het verschiet. Let's make Holland great again !  

Meest recente reacties

11.09 | 08:58

Ik blijf vertrouwen hebben in de Surinaamse gemeenschap, maar we moeten niet vergeten hoe het de Joden is vergaan in de 2e Wereldoorlog. Eeuwenlang werden ze min of meer getolereerd tot dan toe.

29.12 | 09:44

Wil je reageren? Dat kan altijd.

06.09 | 11:17

Beste Manuel,

Is het mogelijk om mij te bellen voor het plannen van een afspraak.Tel. 06 55 307253
groet.Zeki Arslan

05.06 | 19:48

Bouterse geeft deze revolutionarios een saluut en plaats zich niet boven hen. Hij had zich er ook tussen kunnen plaatsen. Bouterse is Bouterse en daar moeten wij het ermee doen..Better join him..

Deel deze pagina